Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Varken Kostuum

Titel:
Varkenspak Mascotte

ARTIKEL:
99.003.041
Productomschrijving: 

Huur nu ons schattige varkenspak in roze pluche en breng een speelse en feestelijke sfeer naar jouw volgende evenement met een prachtige varkensoutfit!

Ben je op zoek naar een kostuum dat zowel leuk als opvallend is? Zoek niet verder! Bij Kostuum en Karamel bieden we een prachtige varkensmascotte aan, bestaande uit een pluche varkenshoofd, een comfortabel varkenslijf en schattige varkenshanden. Dit varkenskostuum is beschikbaar in maat onesize (M/L) en past bij verschillende lichaamstypes.

Onze Varken Mascotte is een absolute hit en zal ongetwijfeld de harten van zowel jong als oud veroveren op themafeesten met boerderijdieren of kinderfeestjes. Met het zachte pluche materiaal en de gedetailleerde afwerking creëert dit varkenspak een onweerstaanbaar schattige uitstraling. Laat de gasten genieten van de vrolijke en speelse sfeer die onze varkensoutfit met zich meebrengt.

Dit kostuum is comfortabel om te dragen en gemakkelijk aan te trekken dankzij het onesize ontwerp. Het hoogwaardige pluche materiaal zorgt voor een knuffelzachte ervaring en duurzaamheid. Of je nu een themafeest met boerderijdieren organiseert of een levendig kinderfeest viert, ons varkenskostuum zal ongetwijfeld een glimlach op ieders gezicht toveren.

Huur vandaag nog ons schattige varkenspak bij ons en maak van jouw evenement een onvergetelijk feest vol plezier en vertedering! Wij bieden flexibele huurperiodes en met onze betrouwbare service en uitstekende kwaliteit hoef je je nergens zorgen over te maken.

Kies voor de speelsheid van een varken met ons varkenskostuum. Huur nu en maak je klaar om te feesten in stijl!

Price: 
€ 35,00