Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Mascotte Beer

Titel:
Mascotte Bruine Beer Luxe

ARTIKEL:
99.003.028
Productomschrijving: 

Huur nu een prachtig luxe Berenkostuum voor een onvergetelijk Sprookjes Themafeest! 

Ben je op zoek naar een adembenemend en luxueus kostuum voor een kinderfeestje of een betoverend Sprookjes Themafeest? Zoek niet verder! Bij ons bieden we een schitterend Berenkostuum in verhuur aan, bestaande uit een gedetailleerd uitgewerkt berenhoofd, salopet, vulling voor de buik, pluche handen en voeten. Dit Berenkostuum huren kan in maat onesize (L/XL) en is vervaardigd van hoogwaardige bruine pluche.

Ons Berenkostuum is een absolute blikvanger en zal alle kinderen en gasten betoveren op jouw feest. Met zijn uitmuntende afwerking en zachte pluche materiaal zorgt dit kostuum voor een onvergetelijke ervaring. Of je nu een magisch Sprookjes Themafeest organiseert, een kinderfeestje viert of gewoon wat extra plezier wilt toevoegen aan een speciale gelegenheid, ons Berenpak is de perfecte keuze.

Dit luxe kostuum is comfortabel om te dragen en gemakkelijk aan te trekken dankzij de onesize maatvoering (L/XL). Het hoogwaardige bruine pluche materiaal zorgt voor een realistische berenlook en maakt van jou de ster van het feest!

Maak van jouw evenement een onvergetelijk sprookje en huur vandaag nog ons prachtige Berenkostuum bij Kostuum & karamel. Wij bieden flexibele huurperiodes. Met onze betrouwbare service en uitstekende kwaliteit hoef je je nergens zorgen over te maken.

Kies voor een betoverende ervaring met ons luxe Berenkostuum. Huur nu en maak je klaar om de magie tot leven te brengen!

Price: 
€ 50,00