Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Panda Pak

Titel:
Mascotte Panda Pak

ARTIKEL:
99.003.032
Productomschrijving: 

Huur nu ons schattige Pluche Panda Kostuum en breng een vleugje magie op jouw kinderfeestje, Masked Singer-event op school of Jungle feest!

Ben je op zoek naar een kostuum dat zowel schattig als opvallend is? Zoek niet verder! Bij Kostuum&karamel bieden we een prachtig Pluche Panda Kostuum aan, bestaande uit een knuffelig lijf, een gedetailleerd panda-hoofd en schattige panda-handen. Dit kostuum is onesize en past bij iedereen.

Ons Pluche Panda Kostuum is een absolute hit en zal ongetwijfeld de harten van de kinderen veroveren op jouw feest. Met zijn zachte pluche materiaal en realistische uitstraling zorgt dit kostuum voor een betoverende ervaring. Of je nu een kinderfeestje viert, een Masked Singer-event op school organiseert of een Jungle feest geeft, ons Panda Kostuum is de ideale keuze.

Ons Panda Kostuum huren kan in maat onesize (M/L) en is comfortabel om te dragen en gemakkelijk aan te trekken. Het hoogwaardige pluche materiaal zorgt voor een knuffelzachte beleving. Met ons Panda Kostuum creëer je moeiteloos een speelse en feestelijke sfeer.

Huur vandaag nog ons schattige Pluche Panda Kostuum bij ons en maak van jouw evenement een onvergetelijk feest vol plezier en magie! Wij bieden flexibele huurperiodes.  Met onze betrouwbare service en uitstekende kwaliteit hoef je je nergens zorgen over te maken.

Kies voor een betoverende ervaring met ons Pluche Panda Kostuum. Huur nu en maak je klaar om te schitteren als een schattige panda!

Price: 
€ 35,00