Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Mascotte Paard

Titel:
Mascotte Paard Luxe

ARTIKEL:
99.003.031
Productomschrijving: 

Huur nu onze indrukwekkende Paardenmascotte voor een onvergetelijk evenement!

Ben je op zoek naar een opvallende en indrukwekkende mascotte voor een feest of een speciaal evenement? Zoek niet verder! Bij Kostuum en karamel bieden we een fantastische Paardenmascotte aan, bestaande uit een pluchen paardenhoofd, lijf, voeten en handen. Dit paardenkostuum is onesize en geschikt voor iedereen.

Onze Paardenmascotte is een absolute eyecatcher en zal de aandacht trekken van alle gasten op jouw evenement. Met zijn pluchen paardenhoofd en gedetailleerd uitgewerkte lichaam, zorgt deze mascotte voor een onvergetelijke ervaring. Of je nu een themafeest organiseert, een sportevenement promoot of gewoon wat extra plezier wilt toevoegen aan een speciale gelegenheid, ons paardenkostuum is de perfecte keuze.

Dit Paardenkostuum huren kan in maat onesize (M/L) en is comfortabel om te dragen en gemakkelijk aan te trekken. Het hoogwaardige pluche materiaal zorgt voor een zachte en realistische uitstraling. Met onze Paardenmascotte ben je klaar om te stralen als een majestueus paard en de sfeer van het evenement naar een hoger niveau te tillen.

Huur vandaag nog onze Paardenmascotte en maak van jouw evenement een onvergetelijke belevenis! Wij bieden flexibele huurperiodes en een betrouwbare service, met onze uitstekende kwaliteit kun je met een gerust hart genieten van jouw feest.

Kies voor een onvergetelijke ervaring met onze Paardenmascotte. Huur nu en maak je klaar om te schitteren als een prachtig paard!

Price: 
€ 50,00