Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

rendier kostuum

Titel:
Mascotte rendier kostuum

ARTIKEL:
99.003.034
Productomschrijving: 

Huur nu ons betoverende Rendierpak of hertenkostuum en breng de magie van Kerstmis of Winter Wonderland naar jouw themafeestjes!

Ben je op zoek naar een kostuum dat zowel feestelijk als sprookjesachtig is? Zoek niet verder! Bij Kostuum & Karamel bieden we een prachtig Rendierpak aan, bestaande uit een knuffelig rendierlijf en een apart rendierhoofd. Dit pluchen kostuum is onesize en past bij iedereen.

Ons Rendierpak is een absolute hit en zal de gasten op jouw feest betoveren. Met zijn zachte pluche materiaal en gedetailleerde rendierhoofd zorgt dit kostuum voor een sfeer van warmte en verwondering. Of je nu een themafeestje viert met Kerstmis of een betoverend Winter Wonderland-evenement organiseert, ons Rendier Mascotte kostuum is de perfecte keuze.

Dit kostuum is comfortabel om te dragen en gemakkelijk aan te trekken dankzij het onesize ontwerp. Het hoogwaardige pluche materiaal biedt een knuffelzachte ervaring. Met ons Rendierpak creëer je moeiteloos een feestelijke en magische sfeer.

Huur vandaag nog ons betoverende Rendierpak bij ons en maak van jouw evenement een onvergetelijk feest vol kerstsfeer en winterse wonderen! Wij bieden flexibele huurperiodes en met onze betrouwbare service en uitstekende kwaliteit hoef je je nergens zorgen over te maken.

Kies voor een betoverende ervaring met ons Rendierpak. Huur nu en maak je klaar om te stralen als een magisch rendier!

Price: 
€ 35,00