Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Dolfijn Mascotte

Titel:
Dolfijn Mascotte Luxe

ARTIKEL:
99.003.005
Productomschrijving: 

Duik in de Magie van de Zee: Huur onze Luxe Dolfijn Mascotte!

Wil je de aandacht trekken op je volgende evenement of feest? Huur dan onze schitterende Luxe Dolfijn Mascotte! Dit prachtige kostuum is perfect voor allerlei gelegenheden, van sportevenementen en kinderfeestjes tot promotieactiviteiten en bedrijfsuitjes.

Onze Luxe Dolfijn Mascotte bestaat uit een hoogwaardig en pluche lijf, een realistisch masker, zachte voeten en handen. Met dit complete kostuum transformeer je jezelf in een elegante en speelse dolfijn die direct uit de oceaan lijkt te zijn gekomen! Het is de perfecte keuze om jezelf te laten opvallen en een onvergetelijke indruk achter te laten.

Het Dolfijnenpak huren kan in maat onesize (L/XL) en biedt een comfortabele pasvorm voor de meeste volwassenen. Met zijn luxe uitstraling en aandacht voor detail zorgt dit kostuum voor een professionele en magische verschijning.

Wacht niet langer en huur vandaag nog onze Luxe Dolfijn Mascotte om een vleugje zee-enthousiasme toe te voegen aan je volgende evenement. Breng de magie van de dolfijnen tot leven en creëer onvergetelijke momenten voor jong en oud!

Opmerking: De Luxe Dolfijn Mascotte kan ook worden aangeduid als een dolfijnenkostuum, dolfijnpak of pluche dolfijnmascotte.

Price: 
€ 50,00