Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

KIKKER Kostuum

Titel:
Kikker kostuum Mascotte

ARTIKEL:
99.003.008
Productomschrijving: 

Welkom bij onze verhuurservice voor kikkerpakken! Wil je jezelf transformeren in een schattige groene kikker? Dan hebben we het perfecte kostuum voor jou. Ons kikkerpak is gemaakt van zacht pluche en bestaat uit een kikkerhoofd, pluchen lijf, handen en voeten.

Dit kikkerkostuum huren kan in maat onesize (M/L), waardoor het geschikt is voor de meeste volwassenen. Of je nu de show wilt stelen op een themafeest, carnaval of ander evenement, dit kikkerpak zorgt zeker voor een opvallende verschijning.

Het kikkerkostuum is gemaakt van hoogwaardig pluche materiaal, waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Het kikkerhoofd, met zijn grote ogen en vriendelijke glimlach, geeft je een levensechte uitstraling. Het pluchen lijf, de handen en voeten zorgen voor een volledige transformatie in een kikker.

Ons kikkerpak is niet alleen comfortabel om te dragen, maar ook van hoge kwaliteit. Het is perfect voor allerlei gelegenheden, zoals feestjes, optredens, en zelfs voor gebruik in theaterproducties. Met dit kostuum kun je moeiteloos in de huid van een vrolijke kikker kruipen en zorgen voor een geweldige sfeer.

Ben je klaar om een sprong te wagen in ons fantastische kikkerkostuum? Huur vandaag nog jouw pluchen kikkerpak in onesize (M/L) en laat je betoveren door de magie van het groene amfibieënrijk. Neem contact met ons op om je reservering te plaatsen en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur als een schattige kikker!

Price: 
€ 35,00