Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Sint-Bernard Kostuum

Titel:
Mascotte Sint-Bernard Kostuum

ARTIKEL:
99.003.038
Productomschrijving: 

Huur nu onze schattige Mascotte Sint-Bernard en breng een vleugje warmte en gezelligheid naar jouw feesten met Winter Wonderland thema of tijdens de betoverende kerstdagen!

Ben je op zoek naar een kostuum dat zowel knuffelig als feestelijk is? Zoek niet verder! Bij Kostuum en Karamel bieden we een prachtige Mascotte Sint-Bernard aan, bestaande uit een pluche hoofd en een comfortabel lijf met handen. Dit hondenkostuum is onesize en geschikt voor iedereen.

Onze Mascotte Sint-Bernard is een absolute hit en zal ongetwijfeld de harten van de gasten veroveren op jouw feest. Met zijn gedetailleerde hoofd en knuffelzachte lijf brengt deze mascotte een warme en speelse sfeer naar jouw evenement. Of je nu een feest met een Winter Wonderland thema organiseert of de gezellige kerstdagen viert, ons Sint-Bernard kostuum is de ideale keuze.

Dit kostuum is comfortabel om te dragen en gemakkelijk aan te trekken dankzij het onesize ontwerp. Het hoogwaardige materiaal zorgt voor een knuffelzachte ervaring en duurzaamheid. Met onze Mascotte Sint-Bernard creëer je moeiteloos een feestelijke en hartverwarmende sfeer.

Huur vandaag nog onze schattige Mascotte Sint-Bernard bij ons en maak van jouw evenement een onvergetelijk feest vol winterse magie en kerstvreugde! Wij bieden flexibele huurperiodes en met onze betrouwbare service en uitstekende kwaliteit hoef je je nergens zorgen over te maken.

Kies voor een knuffelzachte ervaring met onze Mascotte Sint-Bernard. Huur nu en maak je klaar om de harten te veroveren van jong en oud!

Price: 
€ 35,00