Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kostuum Haas

Titel:
Kostuum Haas Lange oren

ARTIKEL:
99.003.011
Productomschrijving: 

Wil je een feest of evenement organiseren dat barst van de vrolijkheid en speelsheid? Huur dan ons prachtige haas kostuum in bruine pluche met een open gezicht en lange oren! Dit kostuum zorgt voor een onvergetelijke ervaring en brengt een vleugje magie in elke gelegenheid.

Ons haas kostuum is gemaakt van hoogwaardige bruine pluche en kan je huren in een onesize maat (M) voor volwassenen. Met zijn open gezicht en schattige lange oren geeft dit kostuum je een authentieke en charmante uitstraling. Of het nu gaat om een paasevenement, een kinderfeestje of een bedrijfsactiviteit, ons haas kostuum zal zeker de harten van jong en oud veroveren.

Het huren van ons haas kostuum is eenvoudig en probleemloos. Dit kostuum is perfect geschikt voor themafeesten, schoolvieringen, reclamecampagnes en nog veel meer.

Maak van je evenement een onvergetelijke en betoverende ervaring met ons haas kostuum in bruine pluche. Huur het vandaag nog en laat de vreugde en de magie van deze schattige haas de sfeer verhogen.

Price: 
€ 35,00