Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Mascotte Baby Meisje Gender Reveal Party

Titel:
Mascotte Baby Meisje Gender Reveal Party

ARTIKEL:
99.003.002
Productomschrijving: 

Huur een Schattige Mascotte Baby Meisje voor je Gender Reveal Party!

Wil je je gender reveal party extra bijzonder maken en iedereen verrassen met een schattige mascotte? Huur dan ons Mascotte Baby Meisje Kostuum in lieflijk roze! Dit kostuum is perfect om de komst van een meisje te vieren en zorgt voor een onvergetelijke en feestelijke sfeer.

Ons Mascotte Baby Meisje Kostuum bestaat uit een hoofd, een comfortabel babylijfje en bijpassende handen en voeten. Met dit kostuum creëer je een levensechte baby meisje mascotte die iedereen zal vertederen. Het roze ontwerp symboliseert de vreugde van een meisje en maakt het kostuum extra speciaal voor je gender reveal evenement.

Of je nu een gender reveal feest organiseert voor vrienden en familie of een professionele evenementenplanner bent, ons Mascotte Baby Meisje Kostuum voegt een speels en vreugdevol element toe aan de viering. Het is een geweldige manier om de aandacht te trekken en foto's te maken die nog jarenlang gekoesterd zullen worden.

Wacht niet langer en huur vandaag nog ons Mascotte Baby Meisje Kostuum voor een onvergetelijke gender reveal party. Verbaas je gasten, creëer mooie herinneringen en vier de komst van een baby meisje op een unieke en opvallende manier!

Opmerking: Het Mascotte Baby Meisje Kostuum kan ook worden aangeduid als een baby girl mascotte, baby meisje pak of mascotte kostuum voor gender reveal.

 Als u zowel het Baby Boy als Baby Girl Kostuum huurt komen ze samen op €100

Price: 
€ 55,00