Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kat met Strik Kostuum

Titel:
Kat met Strik Kostuum

ARTIKEL:
99.001.045
Productomschrijving: 

Welkom bij onze kat mascotteverhuur! Ben je op zoek naar een schattig en speels kattenkostuum geïnspireerd op het beroemde personage Sylvester, de eeuwige vijand van Tweety? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een hoogwaardig kattenkostuum aan, bestaande uit een pluchen lijf met een rode strik, een pluchen kattenhoofd en pluchen handen.

Ons kattenkostuum huren kan in maat onesize (M), waardoor het geschikt is voor verschillende lichaamstypes. Of je nu een themafeest, carnaval, cosplay-evenement of andere speciale gelegenheid hebt, dit kostuum zal je transformeren in een schattige en herkenbare kat.

Het kattenkostuum is gemaakt van zacht pluche materiaal, waardoor het comfortabel en knuffelbaar is. Het pluchen lijf met de rode strik geeft een vrolijke en charmante uitstraling. Het kattenhoofd en de pluchen handen maken de look compleet en voegen een speels element toe aan je verkleedpartij.

Met ons kattenkostuum kun je in de huid kruipen van Sylvester, de hilarische kat die er altijd op uit is om Tweety te vangen. Huur ons leuk en opvallend kattenkostuum en je zal zeker voor veel plezier en lachende gezichten zorgen.

Maak je klaar om de show te stelen als Sylvester in ons fantastische kattenkostuum! Huur vandaag nog jouw kattenmascotte in maat onesize (M) en maak van je feest een onvergetelijke ervaring. Neem contact met ons op om je reservering te plaatsen en beleef een kat-tastische tijd!

Price: 
€ 35,00