Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Piraat Q

Titel:
Piraten Outfit Caribbean Jack

ARTIKEL:
99.008.010
Productomschrijving: 

Ahoy, piraten en zeerovers! Zet je schrap voor een onvergetelijk avontuur met onze opvallende Piraten Outfit verhuur! Dit kostuum zal je transformeren tot een stoere en gedurfde piraat, klaar om de zeeën te veroveren en schatten te zoeken.

Onze Piraten Outfit bestaat uit een blauwe kniebroek en een wit piratenhemd, waardoor je eruitziet als een echte piraat van het schip. De bruine korte piratenjas voegt een vleugje ruige elegantie toe aan je look en maakt je klaar voor elk piratenavontuur.

Bij dit kostuum is een bijpassende heupband inbegrepen, waarmee je je kostuum kunt personaliseren en een echte piratenstijl kunt creëren. De stoere bruine piratenhoed maakt je outfit helemaal af en geeft je de uitstraling van een ervaren zeerover.

Let op: laarzen zijn niet inbegrepen, maar je kunt ze gemakkelijk toevoegen voor slechts € 15 extra, zodat je piratenlook helemaal compleet is.

Onze Piraten Outfit huren kan in maat M/L, zodat elke avontuurlijke piraat de perfecte pasvorm kan vinden.

Wil je een opvallend piratenkostuum huren voor je volgende themafeest, carnavalsviering of ander speciaal evenement? Zoek niet verder! Huur onze Piraten Outfit voor de stoere uitstraling van een echte piraat die je in het middelpunt van de aandacht zal plaatsen.

Dus maak je klaar om de zeeën te trotseren en huur vandaag nog onze opvallende Piraten Outfit. Bereid je voor op een avontuur vol plezier en opwinding op elk feest of evenement!

Price: 
€ 35,00