Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Warrior

Titel:
Galaxy Warrior Jedi Kostuum

ARTIKEL:
99.001.065
Productomschrijving: 

Sta klaar om de sterren te doorkruisen en het universum te verdedigen in het Galaxy Warrior Jedi Kostuum uit onze verhuur! Dit indrukwekkende kostuum, geïnspireerd door de legendarische Jedi orde, brengt de kracht en wijsheid van de kosmische krijgers tot leven.

De bruine Jedi Robes bestaan uit een wijde broek en een dubbele tuniek, met prachtige details zoals twee lederen dwarsbanden en een mooie riem. Deze outfit is niet alleen een eerbetoon aan de iconische Jedi, maar ook een garantie voor een verbluffende verschijning op elk kostuumfeest of cosplay-evenement.  Getoonde zwaard niet inbegrepen.

Of je nu geïnspireerd bent door personages zoals Obi-Wan Kenobi, Luke Skywalker of Rey, ons Galaxy Warrior Kostuum Jedi biedt eindeloze mogelijkheden om je favoriete Jedi-avonturen tot leven te brengen. Ons Galaxy Warrior Jedi Kostuum huren kan in maten S, M en L, zo is dit kostuum geschikt voor zowel jonge padawans als ervaren Jedi-meesters.

Stap in de schoenen van een Galaxy Warrior en beleef epische avonturen in een sterrenstelsel ver, ver weg. Met ons Galaxy Warrior Kostuum Jedi ben je klaar om de kracht van de Jedi te omarmen en de donkere kanten van het universum te trotseren. Moge de Force met je zijn!

 

 

 

 

 

Price: 
€ 35,00