Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Paardenpak 2 pers.

Titel:
Paardenpak voor 2 personen

ARTIKEL:
99.003.036
Productomschrijving: 

Huur nu ons hilarische Paardenkostuum voor 2 personen en zorg voor dubbel zoveel plezier op jouw feest!

Ben je op zoek naar een uniek en grappig kostuum om iedereen te laten lachen op een kinderfeestje, een wild Western Feestje of een gezellig Boerderij Thema-evenement? Zoek niet verder! Bij [Bedrijfsnaam] bieden we een fantastisch Paardenkostuum aan voor 2 personen. Dit kostuum bestaat uit een pluchen hoofd plus voorkant voor één persoon en een achterste gedeelte voor de andere persoon. Dit leidt tot veel hilariteit en plezier!

Ons Paardenkostuum in pluche voor 2 personen is een gegarandeerde lachmaker en zal het hoogtepunt van jouw feest zijn. Met zijn vier poten, rugstuk en gedetailleerd uitgewerkt hoofd zorgt dit kostuum voor dubbel zoveel plezier. Of je nu een kinderfeestje organiseert, een Western Feestje viert of gewoon een vrolijke sfeer wilt creëren met een Boerderij Thema, ons Paard Mascotte kostuum is de ideale keuze.

Dit kostuum is onesize en geschikt voor verschillende lichaamstypes. Het hoogwaardige pluche materiaal zorgt voor een comfortabele en knuffelbare ervaring. Met ons Paardenkostuum voor 2 personen zijn jij en je medespeler klaar om de show te stelen en iedereen te laten lachen.

Huur vandaag nog ons hilarische Paardenkostuum bij Kostuum en Karamel en maak van jouw evenement een onvergetelijke belevenis vol plezier en hilariteit! Wij bieden flexibele huurperiodes en een betrouwbare service en uitstekende kwaliteit.

Kies voor dubbel zoveel plezier met ons Paardenkostuum voor 2 personen. Huur nu en maak je klaar voor een hilarisch avontuur!

Price: 
€ 40,00