Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Wolf Mascotte

Titel:
Kostuum Wolf Mascotte

ARTIKEL:
99.003.025
Productomschrijving: 

Huur nu ons prachtige wolvenpak in wit en grijze pluche en dompel jezelf onder in de mysterieuze wereld van de wolf!

Bij Kostuum en Karamel bieden we een indrukwekkend wolf kostuum aan, ook bekend als wolf verkleedpak, wolf outfit, wolf verkleedkleding of wolf mascotte. Dit wolvenpak huren kan in maat onesize (M/L) en is gemaakt van zacht en pluizig wit en grijze pluche, gemaakt zodat het verschillende lichaamstypes past.

Ons wolvenpak is de perfecte keuze voor sprookjesfeesten, Halloween of andere evenementen waarbij je de mysterieuze en krachtige uitstraling van een wolf wilt uitdragen. Met het realistische ontwerp en de gedetailleerde afwerking van het wolf kostuum, zul je ongetwijfeld een onvergetelijke indruk maken op het feest.

Dit wolf verkleedpak is comfortabel om te dragen en gemakkelijk aan te trekken. De zachte pluche stof zorgt voor een knuffelzachte ervaring terwijl je geniet van het feest. Of je nu een sprookjesachtig themafeest organiseert of jezelf wilt transformeren voor Halloween, ons wolvenpak zal je laten opvallen en de aandacht trekken.

Huur vandaag nog ons adembenemende wolvenpak bij ons en maak jouw volgende evenement tot een gedenkwaardige ervaring vol mysterie en kracht. We bieden flexibele huurperiodes en vertrouw op onze betrouwbare service en hoogwaardige kwaliteit.

Kies voor de kracht en charme van een wolf met ons wolvenpak. Huur nu en betreed de wereld van de wolven in stijl!

Price: 
€ 35,00