Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kostuum Koe

Titel:
Kostuum Koe Mascotte

ARTIKEL:
99.003.014
Productomschrijving: 

Wil je je verkleden als een vrolijke boerderijdier op je volgende feest of evenement? Huur dan ons pluche Koe Kostuum in zwart en wit! Dit koeienkostuum, ook wel bekend als een mascotte koe, is de perfecte keuze om je te transformeren in een speelse en charmante koe.

Ons Koe Kostuum is gemaakt van hoogwaardige pluche materialen in zwart en wit en kan je huren als een onesize kostuum voor volwassenen (M/L). Met zijn realistische details en comfortabele pasvorm zal dit kostuum je direct laten opvallen en zorgen voor een boerderij-sfeer op elk feest. Of het nu gaat om een dieren themafeest, een bedrijfspromotie of een schoolviering, onze mascotte koe zal zeker de aandacht trekken en een glimlach op ieders gezicht toveren.

Het huren van ons Koe Kostuum is eenvoudig en moeiteloos. Dit kostuum is ideaal voor diverse gelegenheden, zoals carnavalsevenementen, theaterproducties, sportwedstrijden en nog veel meer.

Laat je innerlijke koe tot leven komen met ons pluche Koe Kostuum in zwart en wit. Huur het vandaag nog en geniet van een unieke en speelse ervaring als mascotte koe op je volgende evenement!

Price: 
€ 35,00