Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Konijn Mascotte Bruin

Titel:
Konijn Mascotte Bruin

ARTIKEL:
99.003.009
Productomschrijving: 

Wil je een onvergetelijke touch toevoegen aan je feest of evenement? Huur dan onze schattige mascotte konijn in bruine pluche! Dit zachte en knuffelige konijnenkostuum is perfect om je gasten te vermaken en een vrolijke sfeer te creëren.

Onze mascotte konijn is gemaakt van hoogwaardige bruine pluche, waardoor hij zowel comfortabel als aantrekkelijk is. Het Bruin Mascotte Konijn kostuum huren kan in maat onesize (L/XL) en past voor de meeste volwassenen en zorgt voor een speelse en interactieve ervaring. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een bedrijfsevenement of een speciale gelegenheid, onze mascotte konijn zal zeker de show stelen.

Het huren van onze mascotte konijn in bruine pluche is eenvoudig en probleemloos. We zorgen voor een vlotte levering en ophaling, zodat jij je kunt concentreren op het plezier en de festiviteiten. Onze mascotte konijn is een geweldige aanvulling op themafeesten, paasevenementen, promotieactiviteiten en nog veel meer.

Maak van je evenement een onvergetelijke ervaring met onze mascotte konijn in bruine pluche. Huur hem vandaag nog en laat je gasten genieten van de charme en het enthousiasme van deze schattige mascotte.

Price: 
€ 80,00