Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Konijn Mascotte Wit

Titel:
Konijn Mascotte Wit

ARTIKEL:
99.003.010
Productomschrijving: 

Wil je je feest of evenement een magische touch geven? Huur dan onze betoverende mascotte konijn in wit! Dit prachtige konijnenkostuum van hoogwaardige witte pluche is perfect om je gasten te verwonderen en een feestelijke sfeer te creëren.

Ons wit mascotte konijn huren kan in onesize maat (M/L), waardoor hij perfect past bij elke volwassenen. Het witte pluche materiaal zorgt voor een zacht en knuffelig gevoel, waardoor de interactie met de mascotte konijn extra speciaal wordt. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een schoolfestival of een bedrijfsevenement, onze mascotte konijn zal zeker de show stelen.

Het huren van onze mascotte konijn in wit is eenvoudig en moeiteloos.  Simpelweg het Konijnenpak ophalen en je kunt je concentreren op het plezier en je festiviteiten. Onze mascotte konijn is een geweldige toevoeging aan themafeesten, kinderpartijtjes, paasevenementen en nog veel meer.

Maak van je evenement een onvergetelijke ervaring met onze mascotte konijn in wit. Huur hem vandaag nog en laat je gasten genieten van de charme en de magie van deze schattige mascotte.

Price: 
€ 80,00