Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kostuum Kip

Titel:
Kostuum Kip Mascotte Geel

ARTIKEL:
99.003.013
Productomschrijving: 

Wil je een onvergetelijke indruk maken op je volgende feest of evenement? Huur dan ons fantastische verkleedkostuum Kip in gele pluche! Dit kippenkostuum, ook wel bekend als een mascotte kip, is de perfecte keuze om je te transformeren in een vrolijke en speelse pluimvee-avonturier.

Ons verkleedkostuum Kip is gemaakt van hoogwaardige gele pluche materialen en is ontworpen als een onesize kostuum voor volwassenen (M/L). Met zijn kleurrijke en knuffelige uitstraling zal dit kostuum zeker de aandacht trekken en een glimlach op ieders gezicht toveren. Of het nu gaat om een carnavalsfeest, een dierenthemafeest of een promotie-evenement, onze mascotte kip is een garantie voor plezier en vermaak.

Het huren van ons verkleedkostuum Kip is gemakkelijk en probleemloos. Dit kippenkostuum is perfect geschikt voor verschillende gelegenheden, zoals schoolvieringen, sportevenementen, bedrijfspromoties en nog veel meer.

Maak een onvergetelijke indruk met ons verkleedkostuum Kip in gele pluche. Huur het vandaag nog en laat de mascotte kip je begeleiden op een avontuur vol vreugde en plezier!

Price: 
€ 35,00