Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kostuum Konijn Bruin

Titel:
Kostuum Konijn Bruin Mascotte

ARTIKEL:
99.003.016
Productomschrijving: 

Welkom bij onze verhuurservice voor konijnenkostuums in bruine pluche met een schattige witte snuit! Als je op zoek bent naar een kostuum dat je laat veranderen in een schattig konijntje, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons konijnenkostuum huren kan in maat onesize (M/L) en bestaat uit een pluizig konijnenlijf, een konijnenmasker in pluche, handen en voeten.

Het konijnenkostuum is gemaakt van zachte en pluizige pluche stof, waardoor je er niet alleen geweldig uitziet, maar je je ook comfortabel voelt tijdens het dragen. De witte snuit voegt een speels en charmant element toe aan het kostuum, waardoor je eruitziet als een schattig konijntje dat klaar is om plezier te maken.

Bij onze verhuurservice streven we ernaar om aan al je behoeften te voldoen. Deze Konijnenmasotte is beschikbaar voor verhuur in een onesize (M/L), zodat het geschikt is voor de meeste volwassenen. We bieden flexibele huurperiodes aan, zodat je het konijnenkostuum kunt huren voor de duur van jouw evenement.

Huur vandaag nog jouw konijnenkostuum in bruine pluche met witte snuit en maak je volgende feest of evenement extra speciaal. Neem contact met ons op om te boeken en geniet van de magie van het transformeren in een schattig konijntje!

 

 

 

Price: 
€ 50,00