Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Mascotte Gelaarsde Kat

Titel:
Mascotte Gelaarsde Kat Kostuum Luxe

ARTIKEL:
99.003.030
Productomschrijving: 

Huur nu een betoverend Gelaarsde Kat Kostuum voor een magisch themafeest! 

Ben je op zoek naar een prachtig uitgewerkt kostuum voor een themafeest of een betoverend evenement? Zoek niet verder! Bij Kostuum & karamel bieden we een schitterend Gelaarsde Kat Kostuum aan, bestaande uit een gedetailleerd uitgewerkt hoofd, lijf, handen en voeten, inclusief vulling voor de buik. Dit Gelaarsde Kat kostuum huren kan in maat onesize (L/XL).

Ons Gelaarsde Kat Kostuum is een ware blikvanger en zal alle gasten betoveren op jouw feest. Met zijn prachtige afwerking en oog voor detail zorgt dit kostuum voor een onvergetelijke ervaring. Of je nu een themafeest organiseert, een kinderpartijtje viert of gewoon wat extra plezier wilt toevoegen aan een speciale gelegenheid, ons Gelaarsde Kat Kostuum is de perfecte keuze.

Dit kostuum is comfortabel om te dragen en gemakkelijk aan te trekken dankzij de onesize maatvoering (L/XL). Met het hoogwaardige materiaal en de gedetailleerde vormgeving creëer je moeiteloos de iconische look van de Gelaarsde Kat.

Maak van jouw evenement een magisch feest en huur vandaag nog ons prachtige Gelaarsde Kat Kostuum bij ons. Wij bieden flexibele huurperiodes. Met onze betrouwbare service en uitstekende kwaliteit hoef je je nergens zorgen over te maken.

Kies voor een betoverende ervaring met ons Gelaarsde Kat Kostuum. Huur nu en maak je klaar om te schitteren als de mysterieuze en charmante kat!

Price: 
€ 50,00