Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kostuum Schildpad

Titel:
Kostuum Schildpad Mascotte

ARTIKEL:
99.003.021
Productomschrijving: 

Welkom bij onze verhuurservice voor het pluche Schilpaddenkostuum! Als je op zoek bent naar een uniek en charmant kostuum, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons Schilpaddenkostuum is perfect voor diverse gelegenheden, zoals feestjes, evenementen, schooloptredens en nog veel meer.

Ons Schilpaddenkostuum huren kan in maat onesize (M/L) en ontworpen om een comfortabele pasvorm te bieden voor de meeste volwassenen. Het kostuum bestaat uit een pluche hoofd, pluche handen en een pluche lijf met een realistisch schild.

Het pluche Schilpaddenkostuum is gemaakt van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat je er niet alleen fantastisch uitziet, maar je je ook comfortabel voelt tijdens het dragen. Het pluche hoofd en de handen voegen een speels en levendig element toe aan het kostuum, terwijl het schild zorgt voor een realistische en authentieke uitstraling.

Bij onze verhuurservice streven we ernaar om aan al je behoeften te voldoen. Ons Schilpaddenkostuum is beschikbaar voor huur, zodat je het kunt dragen tijdens jouw speciale evenement. We bieden flexibele huurperiodes aan, zodat je het kostuum kunt huren voor de duur van jouw feest of evenement.

Maak van je volgende feest of optreden een bijzondere ervaring met ons pluche Schilpaddenkostuum. Neem vandaag nog contact met ons op om te reserveren en transformeer jezelf in een schattige en charmante mascotte Schildpad!

 

 

Price: 
€ 35,00