Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kostuum Kat

Titel:
Kostuum Kat Mascotte Wit Zwart

ARTIKEL:
99.003.012
Productomschrijving: 

Wil je je verkleden als een speelse en mysterieuze kat? Huur dan ons prachtige kattenkostuum in zwart-witte pluche! Dit kattenkostuum voor volwassenen huren kan in onesize (M/L) en is perfect voor het creëren van een onweerstaanbare en charmante look.

Ons kattenkostuum, ook wel bekend als een mascotte kat, poezenkostuum of kostuum kat, is gemaakt van hoogwaardige zwart-witte pluche materialen. Het biedt een comfortabele pasvorm en voegt een vleugje speelsheid toe aan elke gelegenheid. Of je nu een themafeest, een carnavalsevenement of een cosplay bijwoont, ons kattenkostuum zal zeker de aandacht trekken.

Het huren van ons kattenkostuum is eenvoudig en zorgeloos. Het kattenkostuum is geschikt voor verschillende evenementen, zoals schoolfeesten, theaterproducties, promotieactiviteiten en nog veel meer.

Stap in de wereld van katten en laat je innerlijke kat tot leven komen met ons kattenkostuum in zwart-witte pluche. Huur onze Kat Mascotte vandaag nog en geniet van een betoverende en speelse ervaring die je niet snel zult vergeten.

Price: 
€ 35,00