Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kreeft Mascotte

Titel:
Kreeftenpak Mascotte Luxe

ARTIKEL:
99.003.026
Productomschrijving: 

Ben je op zoek naar een uniek en opvallend kostuum voor jouw themafeest met als thema Zee of onder water? Twijfel niet langer! Bij Kostuum & karamel bieden we een geweldig Kreeftenkostuum in verhuur aan, bestaande uit een pluchen lijf, hoofd, broek, overschoenen en handen in een levendige rode kleur. Dit veelzijdige kostuum kan zelfs een Krab Mascotte voorstellen - de keuze is aan jou!

Ons Kreeftenkostuum huren kan in maat onesize (M/L) en is perfect om de show te stelen op elk feest. Het hoogwaardige rode pluche materiaal zorgt voor een comfortabele en opvallende uitstraling. Met het volledige kostuum inclusief hoofd, broek, overschoenen en handen, ben je helemaal klaar om de sfeer van de zee tot leven te brengen.

Of je nu een "Masked Singer" themafeest organiseert, een bedrijfsevenement hebt of gewoon wat plezier wilt toevoegen aan jouw bijeenkomst, ons Kreeftenpak is de ideale keuze. Het is een ware blikvanger en zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jou en jouw gasten.

Huur vandaag nog ons Kreeftenkostuum bij ons en maak jouw Zee-themafeest compleet! Reken op onze flexibele huurperiodes en betrouwbare service. Duik in de onderwaterwereld en zorg voor een spectaculaire en vermakelijke avond.

Huur ons opvallende Kreeftenpak en maak van jouw evenement een spetterend succes!

Price: 
€ 50,00