Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kostuum Konijn

Titel:
Kostuum Konijn

ARTIKEL:
99.003.015
Productomschrijving: 

Welkom bij onze verhuurservice voor het witte Konijn kostuum! Als je op zoek bent naar een opvallend en betoverend kostuum, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons Konijn kostuum is perfect voor allerlei gelegenheden, zoals themafeesten, carnaval, en andere evenementen waar je wilt opvallen.

Dit unieke Konijnenpak bestaat uit een pluche en latex Konijnenmasker, een comfortabel Konijnenlijf, en bijpassende pluche handen. Het konijnenkostuum huren kan in maat onesize (M/L) en is ontworpen om een comfortabele pasvorm te bieden voor de meeste volwassenen.

Ons witte Konijn kostuum is gemaakt van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat je er niet alleen fantastisch uitziet, maar je je ook comfortabel voelt tijdens het dragen. Het pluche en latex Konijnenmasker geeft een realistische en indrukwekkende uitstraling, terwijl het Konijnenlijf en de handen zorgen voor een complete transformatie.

Maak van je volgende feest of evenement een onvergetelijke ervaring met ons witte Konijn kostuum. Neem vandaag nog contact met ons op om te reserveren en geniet van de magie van het transformeren in een betoverend Konijn!

Price: 
€ 35,00