Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kostuum Paard

Titel:
Kostuum Paard

ARTIKEL:
99.003.019
Productomschrijving: 

Welkom bij onze verhuurservice voor het bruine paardenpak! Als je op zoek bent naar een uniek en opvallend kostuum, dan ben je hier aan het juiste adres. Ons paardenpak, ook wel bekend als kostuum paard of paardenmascotte, is perfect voor diverse gelegenheden, zoals evenementen, sportwedstrijden, feestjes en nog veel meer.

Ons paardenpak in bruine pluche huren kan in maat onesize (M) en bestaat uit een comfortabel paardenlijf, een realistisch paardenhoofd en bijpassende handen en is ontworpen om een comfortabele pasvorm te bieden voor de meeste volwassenen.

Het bruine paardenpak is gemaakt van hoogwaardige pluche materialen om ervoor te zorgen dat je er niet alleen fantastisch uitziet, maar je je ook comfortabel voelt tijdens het dragen. Het realistische paardenhoofd geeft het kostuum een indrukwekkende uitstraling, terwijl het paardenlijf en de handen zorgen voor een complete transformatie tot een majestueus paard.

Bij onze verhuurservice streven we ernaar om aan al je behoeften te voldoen. Het paardenkostuum is beschikbaar voor huur in onesize (M), zodat het geschikt is voor de meeste volwassenen. We bieden flexibele huurperiodes aan, zodat je het paardenpak kunt huren voor de duur van jouw evenement.

Maak van je volgende evenement of feest een onvergetelijke ervaring en huur ons bruine paardenpak. Neem vandaag nog contact met ons op om te reserveren en transformeer jezelf in een prachtig paard met ons kostuum paard of paardenmascotte!

Price: 
€ 35,00