Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Tijgerpak

Titel:
Tijgerpak

ARTIKEL:
99.003.039
Productomschrijving: 

Huur nu ons schattig Tijgerpak en transformeer in een lieve tijger voor jouw volgende evenement! 

Ben je op zoek naar een kostuum dat zowel schattig als fascinerend is? Zoek niet verder! Bij Kostuum en Karamel bieden we een mooi Tijgerpak aan, bestaande uit een stoer tijgerlijf en een gedetailleerd tijgerhoofd. Dit kostuum is onesize (M/L) en past bij verschillende lichaamstypes.

Ons Tijgerpak is een absolute eyecatcher en zal ongetwijfeld de aandacht trekken op jouw evenement. Met het realistische ontwerp en de mogelijkheid om door de mond van het tijgerhoofd te kijken, zul je de perfecte tijgerillusie creëren. Dit kostuum is ideaal voor themafeesten, carnavals, cosplay-evenementen of gewoon om een beetje wilde energie toe te voegen aan elke gelegenheid.

Het Tijgerpak is comfortabel om te dragen en gemakkelijk aan te trekken. Het tijgerlijf en het open tijgerhoofd zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid en ademend vermogen tijdens het dragen. Het hoogwaardige materiaal garandeert een duurzame en authentieke tijgeruitstraling.

Huur vandaag nog ons indrukwekkende Tijgerpak bij ons en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring vol wilde avonturen en bewondering! Wij bieden flexibele huurperiodes en met onze betrouwbare service en uitstekende kwaliteit hoef je je nergens zorgen over te maken.

Kies voor de kracht van de tijger met ons Tijgerpak. Huur nu en maak je klaar om te imponeren en te inspireren!

Price: 
€ 35,00