Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Dino Kostuum

Titel:
Dino Kostuum Mascotte

ARTIKEL:
99.003.004
Productomschrijving: 

Stap terug in de tijd en maak indruk op je volgende evenement met ons adembenemende Dinosaurus Kostuum voor verhuur! Dit unieke kostuum is perfect voor themafeesten, carnaval, schoolvoorstellingen of gewoon voor een spannend avontuur.

Ons Dinosaurus Kostuum bestaat uit een levensecht dino-lijf met bijpassende handen en een gedetailleerd dinosaurus hoofd. Met dit kostuum word je in een oogwenk getransformeerd tot een echte dinosaurus die rechtstreeks uit de prehistorie lijkt te zijn ontsnapt! Het is de perfecte keuze om de aandacht te trekken en een blijvende indruk achter te laten.

Het Dinopak huren kan in maat onesize, die vergelijkbaar is met een maat M, en biedt een comfortabele pasvorm voor de meeste volwassenen. Of je nu een kinderfeestje wilt opvrolijken, een evenement wilt organiseren of gewoon wilt genieten van een speelse dag, dit kostuum zorgt ervoor dat je de ster van de show bent.

Wacht niet langer en huur vandaag nog ons Dinosaurus Kostuum om jezelf onder te dompelen in een prehistorisch avontuur. Beleef spannende momenten en creëer een onvergetelijke ervaring voor jong en oud met dit realistische en opvallende kostuum.

Opmerking: Het Dinosaurus Kostuum kan ook worden aangeduid als een dino-pak of prehistorisch kostuum

Price: 
€ 35,00