Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Uilenkostuum

Titel:
Uilenkostuum Mascotte Luxe

ARTIKEL:
99.003.040
Productomschrijving: 

Huur nu ons betoverende Uilenkostuum en maak indruk op jouw volgende themafeest met een vleugje mysterie en magie!

Ben je op zoek naar een kostuum dat zowel uniek als fascinerend is? Zoek niet verder! Bij Kostuum en Karamel bieden we een prachtig Uilenkostuum aan, bestaande uit een groot uilenmasker, een comfortabel lijf met vleugels en twee poten met overschoenen. Dit kostuum is onesize en past bij verschillende lichaamstypes.

Onze Uilen Mascotte is een absolute blikvanger en zal ongetwijfeld de aandacht trekken op jouw themafeesten. Met zijn gedetailleerde uilenmasker en realistische vleugels en poten, creëert dit kostuum een sfeer van mysterie en betovering. Of je nu een bosfeest, dierenrijk thema-evenement of sprookjesfeest organiseert, ons Uilenkostuum is de ideale keuze.

Dit kostuum is comfortabel om te dragen en gemakkelijk aan te trekken dankzij het onesize ontwerp. Het pluche materiaal zorgt voor een zacht en knuffelig gevoel, terwijl de gedetailleerde afwerking een indrukwekkende uitstraling geeft. Met ons Uilenkostuum voel je je als een echte uil, klaar om de nacht te verkennen en de gasten te betoveren.

Huur vandaag nog ons betoverende Uilenkostuum bij ons en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring vol mysterie en magische momenten! Wij bieden flexibele huurperiodes en met onze betrouwbare service en uitstekende kwaliteit hoef je je nergens zorgen over te maken.

Kies voor de magie van de uil met ons Uilenkostuum. Huur nu en maak je klaar om te vliegen in stijl!

Price: 
€ 50,00