Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Hondenpak

Titel:
Hondenpak Mascotte

ARTIKEL:
99.003.007
Productomschrijving: 

Huur ons pluche hondenpak! Ben je op zoek naar een schattig en comfortabel kostuum om jezelf te transformeren in een trouwe viervoeter? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een hoogwaardig hondenpak aan gemaakt van zacht pluche. Dit hondenpak is uitgevoerd in een lichtbruine kleur en bestaat uit een hondenmasker met schattige donkerbruine flaporen, een lichtbruin pluchen lijf en handen en voeten.

Ons hondenpak huren kan in maat M/L en is geschikt voor de meeste volwassenen. Het is perfect voor verschillende gelegenheden zoals themafeesten, carnavals, kinderfeestjes en speciale evenementen. Met dit kostuum kun je moeiteloos in de huid kruipen van een speelse hond en een glimlach op ieders gezicht toveren.

Het hondenpak is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook zeer comfortabel om te dragen. Het pluche materiaal voelt zacht aan op de huid en zorgt ervoor dat je vrij kunt bewegen. Met het schattige hondenmasker en de flaporen zul je eruitzien als een levensechte hond.

Onze hondenpakverhuur maakt het gemakkelijk om dit fantastische kostuum te bemachtigen voor jouw speciale gelegenheid. Of je nu een verjaardagsfeestje organiseert of gewoon plezier wilt hebben, ons hondenpak zal zeker voor de juiste sfeer zorgen.

Maak je klaar om te blaffen en kwispelen met ons geweldige hondenpak! Neem vandaag nog contact met ons op en huur jouw pluchen hondenpak in maat M/L.

Price: 
€ 35,00