Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Handschoenen Sinterklaas met Geborduurde S

Titel:
Handschoenen Sinterklaas of Kerstman met geborduurde S

ARTIKEL:
2335-0200
Productomschrijving: 

Ontdek de magie van de feestdagen met onze exclusieve Witte Handschoenen Sinterklaas of Kerstman, verfraaid met een prachtig geborduurde goudkleurige 'S'. Gemaakt van hoogwaardig wit katoen, voegen deze handschoenen een vleugje elegantie toe aan elke Sinterklaasviering.  Uiteraard kan de "S" ook gezien worden als de S van Santa Claus (Kerstman)

Hoogwaardig Materiaal: Onze handschoenen zijn vervaardigd uit zacht en duurzaam wit katoen, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en langdurig draagplezier.

Stijlvol Geborduurde Goudkleurige 'S': Elk paar handschoenen is met precisie versierd met een prachtige goudkleurige 'S' die de aandacht trekt en de feestvreugde verhoogt.

Perfect voor Elke Gelegenheid: Of het nu gaat om het verwelkomen van Sinterklaas, het bijwonen van feestelijke bijeenkomsten of het creëren van onvergetelijke foto's, deze handschoenen voegen een vleugje stijl toe aan elke gelegenheid.

Uniek Cadeau-idee: Verras je dierbaren met een uniek cadeau dat de spirit van Sinterklaas belichaamt. Onze witte handschoenen met goudkleurige 'S' zijn een betoverend geschenk voor vrienden en familie.

Bestel vandaag nog en laat de feestelijke magie stralen met deze prachtige Witte Handschoenen Sinterklaas. Maak je klaar om indruk te maken en de warmte van het seizoen te omarmen met deze elegante en feestelijke accessoires!

€ 19,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: