Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Staf van Sinterklaas

Titel:
Staf van Sinterklaas in metaal 180 cm

ARTIKEL:
48052
Productomschrijving: 

Op zoek naar de kroon op jouw Sinterklaasoutfit? Ontdek onze Enige Echte Sinterklaas Staf in schitterend goudkleurig metaal! Met een lengte van ongeveer 180 cm en vijf delen die naadloos in elkaar passen dankzij een fijne schroefdraad, lijkt deze staf alsof hij uit één stuk is vervaardigd.

Waarom onze Sinterklaas Staf?

  1. Ongeëvenaarde Kwaliteit: Onze staf is vervaardigd van hoogwaardig goudkleurig metaal, wat zorgt voor een authentieke uitstraling die de aandacht trekt en de Sinterklaasviering naar een hoger niveau tilt.

  2. Eenvoudige Montage: De slimme schroefdraadconstructie maakt het eenvoudig om de staf in elkaar te zetten. Zo kun je snel en gemakkelijk de perfecte Sinterklaaslook creëren.

  3. Majestueuze Lengte: Met een indrukwekkende lengte van ongeveer 180 cm heeft deze staf een echte presence. Het voegt onmiddellijk een koninklijke flair toe aan jouw Sinterklaasoptreden.

Deze Enige Echte Sinterklaas Staf is de perfecte aanvulling op elke Sinterklaasoutfit. Of je nu professioneel optreedt als Sinterklaas of gewoon de magie van het feest wilt omarmen, deze staf maakt je verschijning onvergetelijk.

Wacht niet langer en voeg een vleugje grandeur toe aan jouw Sinterklaasviering met onze Enige Echte Sinterklaas Staf in goudkleurig metaal. Bestel nu en laat de festiviteiten beginnen!

€ 99,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: