Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Mijter Sinterklaas Luxe Ronde Koker

Titel:
Mijter Sinterklaas Fluweel Luxe Ronde Koker

ARTIKEL:
123
Productomschrijving: 

Betreed de wereld van Sinterklaas in stijl met onze Luxe Fluweel Mijter, compleet met een unieke ronde koker-constructie. Deze prachtige Sinterklaasmijter tilt traditie naar een hoger niveau en is een ultiem symbool van prestige en elegantie.

Wat deze mijter onderscheidt van de traditionele platte mijters is de majestueuze 'koker'-stijl. In tegenstelling tot de standaard mijters die slechts voor- en achterboorden hebben, omsluit deze mijter het hoofd als een koker, wat zorgt voor een indrukwekkendere en meer comfortabele pasvorm.

De mijter is vervaardigd uit dieprood luxe fluweel dat zowel zacht aanvoelt als er visueel verbluffend uitziet. De randen van de mijter zijn prachtig versierd met borduursels van topkwaliteit, wat een vleugje verfijning en vakmanschap toevoegt. Aan de voorzijde prijkt een schitterend kruismotief, dat dezelfde borduursels gebruikt en de diepgaande betekenis van Sinterklaas vertegenwoordigt.

De final touch wordt gegeven door een reeks dieprode edelstenen die de mijter sieren, wat een vleugje schittering en pracht toevoegt. Deze Mijter behoort tot het echte luxesegment van Sinterklaas toebehoren en is een must-have voor wie op zoek is naar het summum van traditie en klasse.

Haal vandaag nog deze Luxe Fluweel Mijter in huis en word het stralende middelpunt van elke Sinterklaasviering. Maak een statement van luxe en authenticiteit met dit unieke meesterwerk.

€ 145,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: