Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kostuum Sint Compleet Luxe Fluweel Tv-kwaliteit

Titel:
Sint Kostuum Fluweel Klassiek Luxekwaliteit

ARTIKEL:
t103
Productomschrijving: 

Bent u op zoek naar het perfecte Sinterklaas kostuum voor een onvergetelijke viering? Zoek niet verder! Ons Compleet Sint Kostuum in Fluweel Luxe met cape is precies wat u nodig heeft. Dit Sinterklaas kostuum van TV-kwaliteit kopen kan bij ons en bevat alles wat u nodig heeft om in de huid van de Sint te kruipen, en meer!

Ons luxueuze Sinterklaas kostuum bestaat uit:

  1. Sinterklaasmantel: Gemaakt van de allerbeste zware wijnrode fluweel en voorzien van een schoudercape met prachtige gouden floshes. De mantel is afgewerkt met schitterend goud borduursel, waardoor u er stralend uitziet.

  2. Stola: Een elegante stola om uw outfit compleet te maken.

  3. Sinterklaasmijter: De mijter is vervaardigd uit dezelfde Luxe Fluweel en is prachtig afgeboord met goudkleurig borduursel, in hetzelfde borduursel frontaal een groot kruis voor een koninklijke en Heilige uitstraling.

  4. Wit habijt: Een wit habijt in katoen dat perfect past bij de Sinterklaasstijl en de luxe uitstraling van het kostuum benadrukt.

  5. Witte koord: Een koord om uw outfit te accentueren en compleet te maken.

Houd er rekening mee dat de volgende items niet zijn inbegrepen: Baard en pruik, staf, handschoenen en ring.

Ons Compleet Sint Kostuum in Fluweel Luxe met cape is de ultieme klassieker in onze Luxelijn van Sintkostuums. Dit is dezelfde standaard die wij hanteren in onze Sinterklaas Verhuur, dus u kunt erop vertrouwen dat dit kostuum van de hoogste kwaliteit is.

Met dit Luxe Sint Kostuum ziet onze geliefde Heilige man er piekfijn uit, klaar om de harten van jong en oud te veroveren tijdens deze feestelijke tijd van het jaar. Mis deze kans niet om een onvergetelijke Sinterklaasviering te creëren. Koop vandaag nog uw Compleet Sint Kostuum in Fluweel Luxe met cape en maak van uw Sinterklaasfeest een groot succes!

Wist u dat u dit prachtige Sint Kostuum ook kan huren bij ons?  Kijk dan hier

€ 625,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: