Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Hoofdtooi Indiaan Luxe Zwart Wit Rood

Titel:
Hoofdtooi Indiaan Luxe Zwart Wit Rood

ARTIKEL:
44896
Productomschrijving: 

Voel de kracht en schoonheid van de indiaanse cultuur met onze prachtige Indianen Hoofdtooi. Deze indrukwekkende hoofdtooi is versierd met grote pluimen in de kleuren zwart, wit en rood, en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Dankzij de rekker is de maat eenvoudig aan te passen voor een comfortabele pasvorm.

Onze Indianen Hoofdtooi is geïnspireerd op de tradities en symboliek van de inheemse Amerikaanse stammen. De combinatie van de zwarte, witte en rode pluimen creëert een opvallend contrast en symboliseert kracht, vrede en verbondenheid met de natuur. Deze hoofdtooi is perfect voor themafeesten, carnaval, cosplay of gewoon als uniek accessoire om je look compleet te maken.

De hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen ervoor dat onze Indianen Hoofdtooi lang meegaat en je keer op keer kunt dragen. De rekker zorgt voor een flexibele en comfortabele pasvorm, ongeacht de hoofdmaat. Met deze hoofdtooi trek je gegarandeerd de aandacht en maak je een statement op elk evenement.

Bestel vandaag nog onze Indianen Hoofdtooi met grote pluimen in zwart, wit en rood en dompel jezelf onder in de rijke cultuur van de inheemse Amerikaanse stammen. Voeg een vleugje authenticiteit en kracht toe aan je outfit en geniet van de bewonderende blikken die je zult ontvangen.

€ 13,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: