Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Matrozenmeisje

Titel:
Matrozen Kleedje Sailorgirl Blauw

ARTIKEL:
99.018.011
Productomschrijving: 

Stap aan boord van het schip met ons verleidelijke Kort Sexy Matrozenkleedje voor verhuur in het typische donkerblauw kleurtje, compleet met het iconische witte Matrozenpetje! Dit kostuum is perfect voor dames die op zoek zijn naar een speelse en sexy uitstraling tijdens themafeesten, carnavals of andere feestelijke gelegenheden. Met dit Matrozenkleedje waan je jezelf direct als een ondeugende matroos die klaar is voor een avontuur op zee!

Ons Kort Sexy Matrozenkleedje huren kan enkel in donkerblauw (niet in roze) en is beschikbaar in de maten S, M en L, waardoor je verzekerd bent van een perfecte pasvorm die jouw vrouwelijke vormen flatteert. Dit veelzijdige kostuum biedt een comfortabele en stijlvolle ervaring voor elke dame die klaar is voor een ondeugend maritiem avontuur.

Het Matrozenkleedje wordt compleet geleverd met het kenmerkende witte Matrozenpetje, zodat je je look moeiteloos kunt voltooien en jezelf volledig kunt onderdompelen in de wereld van de marine.

Of je nu een themafeest bijwoont in Love Boat Stijl, carnaval viert of gewoonweg plezier wilt hebben in een uitdagende outfit, ons Kort Sexy Matrozenkleedje biedt je de mogelijkheid om een onvergetelijke verschijning te maken.

Wacht niet langer! Huur vandaag nog dit betoverende Kort Sexy Matrozenkleedje en laat jezelf stralen als een verleidelijke matroos. Creëer een onvergetelijke verschijning en beleef het avontuur van een sexy zeeman met dit ondeugende kostuum. Laat je inspireren door de magie van de zee en maak van je volgende evenement een spannend succes met ons Matrozenkleedje!

Price: 
€ 20,00