Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Disco Kleedje Dionne

Titel:
Disco Glitterkleedje Seventies Dionne

ARTIKEL:
99.012.013
Productomschrijving: 

Stap de dansvloer op en laat je stralen in het adembenemende Disco Glitterkleedje Seventies Dionne uit onze verhuur! Dit sexy glitterkleedje zonder mouwen is een absolute blikvanger, volledig bedekt met schitterende pailletten die van boven zwart zijn, overgaan naar zilver en eindigen in een betoverende turquoise tint onderaan.

Ons Disco Glitterkleedje huren kan in maat M en zo biedt dit kleedje een perfecte pasvorm voor een scala aan lichaamstypes, waardoor je je zelfverzekerd en glamoureus kunt voelen op elke gelegenheid. Of het nu gaat om een disco-outfit, een glamourfeestje of een terugkeer naar de swingende jaren zeventig, het Disco Glitterkleedje Seventies Dionne voegt direct een vleugje glitter en stijl toe aan je look.

Laat je innerlijke diva stralen terwijl je de schitterende kleuren van dit kleedje op de dansvloer showt. Met zijn opvallende ontwerp en veelzijdigheid is dit kleedje een absolute must-have voor elke fashionista die op zoek is naar een onvergetelijke outfit. Klaar om te schitteren? Kies voor Dionne en laat jezelf stralen als nooit tevoren!

Price: 
€ 25,00