Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Funky hippie

Titel:
Flower Power Outfit Hippie

ARTIKEL:
99.012.021
Productomschrijving: 

Stap terug in de tijd naar de vredige en kleurrijke jaren zeventig met deze Flower Power Outfit Hippie uit onze verhuur! Deze betoverende ensemble is een ode aan de legendarische Flower Power-beweging en brengt de onmiskenbare vibe van het hippie-tijdperk tot leven.

De Flower Power Outfit Hippie omvat een typische seventies broek met olifantenpijpen, waardoor je direct wordt ondergedompeld in de nostalgische sfeer van het tijdperk. Het bijpassende hemdje is versierd met een overdreven drukke bloemenprint, perfect om je innerlijke hippie te omarmen. En geen hippie-look is compleet zonder ons bijpassende Hippie Gilet, dat een vleugje bohemien chic toevoegt aan je outfit.

Om je look helemaal af te maken, wordt deze outfit geleverd met een bijpassende haarband. Let op: de afgebeelde bril en pruik zijn niet inbegrepen, maar zijn wel verkrijgbaar in onze winkel om je Flower Power look helemaal compleet te maken.

Of je nu een themafeest bijwoont, een festival bezoekt of gewoon wat retro flair wilt toevoegen aan je dagelijkse leven, huur onze Flower Power Outfit Hippie. Dus laat je innerlijke hippie vrij en verspreid liefde, vrede en positiviteit met deze iconische outfit die synoniem staat voor vrijheid, expressie en Flower Power vibes.

 

Price: 
€ 30,00