Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Mini Tophat Glitter Burlesque

Titel:
Mini Tophat Glitter Burlesque

ARTIKEL:
74285
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje glamour en allure toe aan je look met onze schitterende zwarte glitter Mini Tophat op diadeem! Deze prachtige accessoire is perfect voor het compleet maken van je Revue-personage, het creëren van een Moulin Rouge-stijl ensemble of het toevoegen van een vleugje Burlesque aan je outfit.

Bij Kostuum en Karamel begrijpen we het belang van opvallende details, en onze zwarte glitter Mini Tophat op diadeem is daar geen uitzondering op. Met zijn sprankelende zwarte glitterafwerking en klassieke Tophat-ontwerp, zal deze accessoire zeker de aandacht trekken en je look naar een hoger niveau tillen.

Onze Mini Tophat op diadeem is gemaakt van hoogwaardige materialen en zit comfortabel op je hoofd. De zwarte glitterafwerking zorgt voor een prachtige schittering, waardoor je opvalt in de menigte. Of je nu een Revue-personage wilt belichamen, de glamour van Moulin Rouge wilt omarmen of een verleidelijke Burlesque-look wilt creëren, deze Mini Tophat op diadeem is de perfecte keuze.

Met zijn handige diadeemontwerp kun je de Mini Tophat eenvoudig en stevig op zijn plaats houden, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over verschuivingen tijdens het feesten en dansen. Het compacte formaat maakt het ook gemakkelijk om te dragen en te combineren met verschillende outfits.

Bestel vandaag nog je eigen zwarte glitter Mini Tophat op diadeem en voeg een vleugje glamour toe aan je Revue-personage, Moulin Rouge-stijl of Burlesque outfit!

€ 8,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: