Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vleugels Bij Zwart Geel

Titel:
Vleugels Bij Zwart Geel

ARTIKEL:
57362
Productomschrijving: 

Welkom bij onze winkel, waar we prachtige bijenvleugels aanbieden in zwart en geel nylon, afgewerkt met gouden glitter belijning en een gele bloem! Onze vleugels zijn niet alleen perfect voor het uitbeelden van een bij, maar ook ideaal voor het toevoegen van een vrolijke en opvallende touch aan je outfit.

Onze bijenvleugels zijn zorgvuldig ontworpen om een levendige uitstraling te geven. Het gebruik van zwart en geel nylon creëert een contrast dat doet denken aan de kleuren van een bij. De toegevoegde gouden glitter belijning geeft een sprankelende en luxueuze touch aan de vleugels. De gele bloem aan de zijkant voegt een vrolijk detail toe dat de bijenthema compleet maakt.

Met een formaat van ongeveer 52 cm zijn deze vleugels perfect om je outfit compleet te maken. Ze bieden een visueel effect dat de aandacht trekt en je een opvallende verschijning geeft. Of je nu een kostuumfeest bijwoont, deelneemt aan een thematisch evenement of gewoon een speelse touch aan je dagelijkse look wilt geven, deze vleugels passen perfect bij de gelegenheid.

Onze bijenvleugels zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen, zodat iedereen kan genieten van de charme van een bij. Ze zijn lichtgewicht en comfortabel om te dragen, waardoor je zonder zorgen kunt stralen als een zoemende bij.

Dus als je op zoek bent naar opvallende bijenvleugels, zoek dan niet verder. Bestel vandaag nog en voeg een speels en vrolijk element toe aan je outfit met onze prachtige bijenvleugels in zwart en geel nylon. Laat je innerlijke bij zoemen en straal met trots!

 

 

€ 8,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: