Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Herten Gewei Bruin Vilt

Titel:
Diadeem met Gewei Hert in Bruin Vilt

ARTIKEL:
09779
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje natuurlijke elegantie toe aan je kerstoutfit met onze Diadeem met Gewei Hert in bruine vilt! Deze lichte diadeem is voorzien van een prachtig hertengewei en bijpassende hertenoortjes in zachte bruine vilt. Het is ideaal voor een Winter Fotobooth en een elegante aanvulling op je Kerst Outfit. Hier zijn enkele redenen waarom deze diadeem een onmisbare keuze is:

  • Natuurlijke Elegantie: Onze Diadeem met Gewei Hert straalt natuurlijke elegantie uit. Het bruine vilt geeft een warme, rustieke uitstraling, terwijl het hertengewei een vleugje wildernis toevoegt.

  • Prachtige Details: Deze diadeem is met oog voor detail vervaardigd. De bijpassende hertenoortjes en het gewei completeren de look, waardoor je er als een sierlijk hert uitziet.

  • Veelzijdigheid: Of je nu een Winter Fotobooth organiseert of je gewoon wilt onderscheiden op een kerstfeest, deze diadeem voegt een vleugje elegantie toe aan elke gelegenheid.

Voeg een vleugje natuurlijke charme toe aan je kerstviering met onze Diadeem met Gewei Hert in bruine vilt. Bestel hem vandaag nog en straal op elke feestelijke gelegenheid!

€ 5,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: