Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kerstmuts Luipaard

Titel:
Kerstmuts met Luipaard Pels Luxe

ARTIKEL:
K23619
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje wilde elegantie toe aan je kerstoutfit met onze Kerstmuts met (fake) Luipaard Pels! Zowel de pompon als de pels aan het gezicht zijn verrassend uitgevoerd in luipaardprint met de kenmerkende vlekken. Deze muts is ideaal voor een Kerst of Winter Fotobooth en zal zeker de aandacht trekken. Hier zijn enkele redenen waarom deze muts een geweldige keuze is:

  • Wilde Elegante Stijl: Onze Kerstmuts met (fake) Luipaard Pels voegt een wilde en elegante uitstraling toe aan je kerstlook. De luipaardprint geeft een speelse toets, terwijl de pompon en de pels een vleugje luxe toevoegen.

  • Hoogwaardige Kwaliteit: Dit is geen gewone muts. Het is met oog voor detail vervaardigd en gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat je er als een stijlvolle kerstvierder uitziet.

  • Veelzijdigheid: Of je nu een kerstfeest bijwoont of een Winter Fotobooth organiseert, deze muts voegt een vleugje exotische charme toe aan elke gelegenheid.

Voeg een vleugje wilde elegantie toe aan je kerstviering met onze Kerstmuts met (fake) Luipaard Pels. Bestel hem vandaag nog en maak van elk kerstfeest een gedenkwaardige gebeurtenis!

€ 7,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: