Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik en Baard Kerstman LUXE

Titel:
Pruik en Baard Kerstman LUXE

ARTIKEL:
48265
Productomschrijving: 

Omarm de feestvreugde met onze verbeterde Set Pruik en Baard voor de Kerstman, nu met nog meer kwaliteit en verfijning, terwijl het nog steeds vriendelijk blijft voor je budget! Deze pruik en baard met schitterende witte krullen zijn ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar een upgrade in stijl en duurzaamheid zonder de bank te breken.

De baard is voorzien van comfortabele rekkers die moeiteloos rond de oren passen, waardoor de baard stevig op zijn plaats blijft en je een onmiskenbaar authentieke uitstraling geeft als de geliefde Kerstman. De bijbehorende pruik, met zijn witte krullen, geeft de finishing touch aan je feestelijke transformatie, terwijl de verbeterde kwaliteit ervoor zorgt dat je er op je best uitziet tijdens al je kerstactiviteiten.

Deze set is een perfecte balans tussen betaalbaarheid en kwaliteit, vervaardigd met hoogwaardige materialen voor een duurzame en comfortabele ervaring. Of je nu de Kerstman speelt op een feest, in een winkelcentrum, of tijdens een evenement, deze set tilt je look naar een hoger niveau.

Kies voor een beetje extra flair en kwaliteit met onze verbeterde Set Pruik en Baard Kerstman met witte krullen. Bestel vandaag nog en beleef een kerstseizoen vol stijl en comfort!

 

 

 

€ 29,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: