Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik en Baard Kerstman Budget

Titel:
Pruik en Baard Kerstman Budget

ARTIKEL:
48263
Productomschrijving: 

Breng de ware geest van Kerstmis tot leven met onze betaalbare Set Pruik en Baard voor de Kerstman, compleet met schitterende witte krullen! Deze feestelijke set is perfect voor wie op zoek is naar een budgetvriendelijke manier om de rol van de vrolijke oude man op zich te nemen.

De baard is voorzien van handige rekkers die comfortabel rond de oren passen, waardoor de baard stevig op zijn plaats blijft terwijl je in de huid van de Kerstman kruipt. De bijpassende pruik met witte krullen maakt de transformatie compleet, waardoor je eruitziet als de authentieke en goedhartige figuur die iedereen liefheeft tijdens de feestdagen.

Deze set is niet alleen vriendelijk voor je budget, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat je er op je best uitziet zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Of je nu een Kerstman kostuum draagt voor een feest, parade, of andere feestelijke gelegenheden, deze set voegt de perfecte finishing touch toe.

Dus waar wacht je nog op? Breng de magie van Kerstmis tot leven zonder je portemonnee te belasten met onze Set Pruik en Baard Kerstman met witte krullen. Bestel vandaag nog en word de ster van het seizoen zonder de bank te breken!

€ 12,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: