Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Diadeem met Kerstman in schoorsteen Vilt

Titel:
Diadeem met Kerstman in schoorsteen Vilt

ARTIKEL:
B13423
Productomschrijving: 

Voeg een dosis humor en feestvreugde toe aan je kerstoutfit met onze Diadeem met Kerstman in Schoorsteen uit vilt! Deze lichte diadeem is voorzien van een viltillustratie van een gemetselde schoorsteen, waar de Kerstman met zijn benen omgekeerd uitsteekt. Het is een grappige en unieke diadeem die perfect is voor elk kerstfeestje of winterfeest. Hier zijn enkele redenen waarom deze diadeem een geweldige keuze is:

  • Komische Stijl: Onze Diadeem met Kerstman in Schoorsteen uit vilt voegt een komisch en feestelijk element toe aan je kerstlook. De afbeelding van de Kerstman in een omgekeerde positie zorgt gegarandeerd voor lachende gezichten.

  • Grappig Gespreksonderwerp: Deze diadeem is niet alleen leuk om te dragen, maar ook een geweldig gespreksonderwerp. De grappige twist op het traditionele Kerstmanthema zal de sfeer van elk kerstevenement verhogen.

  • Licht en Comfortabel: Ondanks zijn humoristische uitstraling is deze diadeem licht van gewicht en comfortabel om te dragen. Hij is ontworpen voor langdurig plezier tijdens kerstvieringen.

Maak je kerstvieringen nog leuker met onze Diadeem met Kerstman in Schoorsteen uit vilt. Bestel vandaag nog en voeg een dosis humor toe aan elk feestelijk evenement!

 

 

 

€ 5,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: