Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kerstmuts Extra Lang 125 cm

Titel:
Kerstmuts Extra Lang 125 cm

ARTIKEL:
K02792
Productomschrijving: 

Voeg een vrolijke toets toe aan je kerstoutfit met onze Extra Lange Kerstmuts van 125 cm! Deze indrukwekkende rode kerstmuts is 125 centimeter lang en is voorzien van een dikke witte pompon aan de onderkant, samen met een pluchen witte boord aan het hoofd. Of je nu een Kerst Fotobooth bemand of een Winterfeest bijwoont, hier zijn enkele redenen waarom deze muts een geweldige keuze is:

  • Opvallende Lengte: Met zijn indrukwekkende lengte van 125 centimeter steekt deze Kerstmuts boven de rest uit en zal hij zeker de aandacht trekken op elk feest of evenement.

  • Speelse en Feestelijke Uitstraling: Deze muts straalt plezier en kerstsfeer uit. De lange lengte en de dikke witte pompon voegen een speels en feestelijk element toe aan je look.

  • Comfortabel Draaggemak: Ondanks zijn lengte is deze muts comfortabel om te dragen. De pluchen witte boord zorgt voor een zacht en gezellig gevoel rond je hoofd.

Voeg een vrolijke noot toe aan je kerstviering met onze Extra Lange Kerstmuts van 125 cm. Bestel hem vandaag nog en maak van elk kerstfeest een onvergetelijke gebeurtenis!

 

 

€ 12,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: