Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Valse Witte Baard Opa

Titel:
Valse Witte Baard Opa

ARTIKEL:
40908W
Productomschrijving: 

Ontdek de betovering met onze Witte Valse Baard voor de Oude Man! Deze prachtige baard met een combinatie van hoogwaardige synthetische witte haren en een zorgvuldig ontworpen snor is de perfecte keuze voor jouw vermomming als wijze oude man, grootvader, kabouter of zelfs een mystieke tovenaar. Transformeer je uiterlijk in een oogwenk en laat iedereen versteld staan van de meesterlijke wijze waarop je jezelf vermomt.

De Witte Valse Baard is niet alleen stijlvol en levensecht, maar ook zeer vriendelijk voor je portemonnee. Geniet van de veelzijdigheid van deze prachtige baard zonder je zorgen te maken over hoge kosten. Of je nu de ster van een kostuumfeest wilt zijn, een rol speelt in een theatervoorstelling of gewoon plezier wilt hebben met vrienden, deze baard voegt een vleugje authenticiteit toe aan elke gelegenheid.

Wacht niet langer! Maak een onvergetelijke indruk met je vermomming en bestel vandaag nog onze Witte Valse Baard voor de Oude Man. Betreed de wereld van magie en charme en beleef een ervaring die niemand zal vergeten!

 

 

 

 

 

 

€ 4,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: