Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kroonprins Bernabas

Titel:
Bourgondische Kledij Koning Bernabas

ARTIKEL:
99.011.023
Productomschrijving: 

Stap in de pracht en praal van het verleden met onze verfijnde verhuur van het Bourgondische Koning Kostuum. Dit meesterlijke kostuum, samengesteld uit een weelderige pofbroek, tuniek en muts, straalt majesteit uit in rijke rode brokaatstof met schitterende goudkleurige accenten.

Onze Bourgondische Koning Kostuum is een eerbetoon aan de glorieuze geschiedenis en brengt de grandeur van vervlogen tijden weer tot leven. De pofbroek, tuniek, korte cape en muts zijn allemaal doordrenkt van luxe en stijl, met gedetailleerde gouden accenten die een gevoel van koninklijke pracht creëren.

Om de look compleet te maken, wordt het kostuum geleverd met een bijpassende witte molensteenkraag en een strakke collan, waardoor je deel uitmaakt van de vorstelijke allure van weleer. Of je nu een historisch evenement bijwoont, de ster wilt zijn van een kostuumfeest of gewoon een gedenkwaardige indruk wilt achterlaten, dit Bourgondische Koning Kostuum is de perfecte keuze. Ons Bourgondisch Koning Kostuum huren kan in maat M/L.

Wacht niet langer om jezelf onder te dompelen in de pracht van de geschiedenis en de luxe van royalty. Kies voor onze verhuur van het Bourgondische Koning Kostuum en maak je klaar om te schitteren als een echte heerser van weleer. Dit kostuum is jouw paspoort naar een wereld van elegantie en verfijning, waardoor je ongetwijfeld een onvergetelijke indruk zult maken.

 

 

 

Price: 
€ 55,00