Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Jonkvrouw Aurora

Titel:
Historisch Kleed Jonkvrouw Aurora

ARTIKEL:
99.011.014
Productomschrijving: 

Betreed de wereld van weleer met onze opvallende verhuurservice: een historisch kleed uit diep donkerblauw fluweel, speciaal ontworpen voor de elegante jonkvrouwen van vandaag. Dit meesterwerk van vakmanschap en stijl combineert een donkerblauwe fluwelen rok met een bovenstuk dat voorzien is van korte mouwen, verfraaid met verfijnde borduursels aan de zijpanden.

Het diepe donkerblauw fluweel omhult je als een tijdloze omhelzing, terwijl de elegante rok je een vorstelijke uitstraling geeft. De korte mouwen zijn verfraaid met met zorg uitgevoerde borduursels, wat een vleugje luxe en uniciteit toevoegt aan het ensemble. Elk stiksel ademt de sfeer van weleer, terwijl je toch comfort en gemak ervaart.

Wil je je look naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor de optionele toevoeging van een tiara of bijpassend hoofddeksel. Hiermee transformeer je jezelf tot een stralende verschijning die rechtstreeks uit de geschiedenis lijkt te zijn gestapt.

Ons Historisch Jonkvrouw Kleed huren kan in maat M, zodat elke jonkvrouw de kans krijgt om de betovering van het verleden te ervaren. Of je dit unieke stuk nu een historisch kleed, een Renaissance gewaad of een Middeleeuwse jurk noemt, het is een belichaming van klasse en gratie.

Grijp deze kans om een stukje geschiedenis te omarmen en te beleven. Huur vandaag nog dit historisch kleed uit donkerblauw fluweel en laat jezelf onderdompelen in de allure van vervlogen tijden. Voor meer informatie en boekingen staan we klaar om je te helpen. Bereid je voor om als een echte jonkvrouw te stralen in dit adembenemende ensemble.

Price: 
€ 50,00