Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Edelman Gregorius

Titel:
Kostuum Edelman Gregorius Fluweel

ARTIKEL:
99.011.008
Productomschrijving: 

Stap in de betoverende wereld van vervlogen tijden met onze verhuurservice voor een prachtig zwart fluwelen edelmankostuum, dat rechtstreeks uit de Middeleeuwen lijkt te zijn ontsnapt. Dit weelderige ensemble, samengesteld uit een colbert, een zwarte fluwelen pofbroek, en een tuniek versierd met schitterende gouden borduursels, vangt de elegantie en grandeur van de adel uit lang vervlogen eeuwen.

Dompel uzelf onder in de allure van historisch raffinement terwijl u het zwart fluwelen edelmankostuum draagt, compleet met een witte aangestikte kraag die de nobele uitstraling benadrukt. De bijgevoegde zwarte pofmuts voegt een vleugje mystiek toe aan het geheel, waardoor u zich werkelijk in de tijd van weleer waant.

Ons assortiment biedt een unieke gelegenheid om een synoniem voor "Middeleeuws Edelmankostuum" te ervaren, met een reeks verfijnde kledingstukken die het begrip "nobel gewaad" alle eer aandoen. Elk detail van dit kostuum is met zorg vervaardigd om de tijdloze schoonheid van de Middeleeuwen te omarmen en te accentueren, waardoor u een onvergetelijke indruk achterlaat op themafeesten, historische evenementen en andere bijzondere gelegenheden.

Ontdek de magie van lang vervlogen tijden met ons uitgebreide aanbod aan historisch geïnspireerde kostuums, en beleef de grootsheid van de adel opnieuw. Het zwart fluwelen edelmankostuum huren kan inmaat L.  Met zijn rijke details en authentieke uitstraling is het uw paspoort naar een reis door de Middeleeuwen, rechtstreeks vanuit onze collectie naar uw Historisch Kasteelfeest.

Price: 
€ 55,00